Info

19 november 2021 t/m 9 januari 2022 zal de schaatsbaan terugkeren op de Grote Markt van Groningen! Zeven weken lang biedt Het Groninger Winterfestijn hét ultieme wintergevoel. Naast rondjes schaatsen op de ijsbaan kun je op ons verwarmde buiten terras of binnen in de bar heerlijk genieten van een warme choco, glühwein of schnaps! Ook vinden er verschillende activiteiten plaats voor jong en oud. Kortom, urenlang vertier!

Ultiem genieten!

Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Schaats in de openlucht onder een deken van lichtjes op de ijsbaan. Gooi de heupjes los met de klassieke après-ski hits en kom gezellig wat drinken in onze bar. Het Groninger Winterfestijn brengt de winter terug in Groningen!

Dagelijks vertier!

Het Groninger Winterfestijn heeft dagelijks veel leuks te beleven, voor ieder wat wils! Houd onze socials in de gaten voor het muziek en activiteiten programma.


De ijsbaan van het Groninger Winterfestijn is dagelijks geopend van 09:00 tot 22:00. De bar is elke dag geopend tot 23:00.*

Let op: op doordeweekse dagen is de ijsbaan tot 12:00 beschikbaar voor schoolschaatsen.

*Op feestdagen gelden er aangepaste openingstijden.

Het Groninger Winterfestijn is voor alle leeftijden! Kinderen onder de 4 jaar mogen met begeleiding het ijs op.  Ook zijn er speciale peuterlessen. 

De volledige huisregels van Het Groninger Winterfestijn vind je hier!

Wil je graag werken op Het Groninger Winterfestijn? Word vrijwilliger. Check hier alle functies

Wij hebben ons te houden aan de tegen die tijd geldende regels. Op dit moment weten wij nog niet wat die zullen zijn. Check de website van de overheid voor de geldende regels.

Als het evenement door corona-maatregelen geen doorgang kan vinden zullen wij binnen 4 weken het geld op jouw rekening terugstorten.

Vragen over Tickets

Tickets voor Het Groninger Winterfestijn zijn hier te bestellen.

Het Groninger Winterfestijn biedt deze winter gegarandeerd schaatsen op onze openlucht ijsbaan. De ijzers staan klaar in het vet! Om te kunnen schaatsen heb je een toegangskaart nodig, deze kaart koop je bij de kassa (reguliere prijs) of online met een vroegboekkorting.

- Wij verhuren schaatsen van maat 28 t/m maat 50, voor de allerkleinste hebben we stabiele glij-ijzers in bruikleen.
- Het Groninger Winterfestijn biedt ook gelegenheid tot het gebruik van eigen schaatsen.
- Let op: geen Noren of klapschaatsen;
- De ijsbaan zonder handschoenen te betreden is verboden;
- Kinderen met glij-ijzers mogen alleen op de ijsbaan begeleid door min. 1 volwassenen op schaatsen.

Online verkoop:

Entree schaatsbaan + schaatshuur: €7,00
10-rittenkaart: €52,50 (25% korting)

Deurverkoop:

Entree schaatsbaan + schaatshuur: €8,50
10-rittenkaart: €70,00

Voor vragen over het bestellen van tickets of als er iets mis is gegaan bij je bestelling, kun je contact opnemen met info@hetgroningerwinterfestijn.nl 

Op locatie kunnen ook tickets worden aangeschaft.

We adviseren echter om vooraf een kaartje aan te schaffen, dit om wachttijden te voorkomen en u bent online wat goedkoper uit.

Prijzen deurverkoop:

Entree Schaatsbaan + Schaatshuur: €8,50

10-rittenkaart + schaatshuur: €63,75 (25% korting)

Nee, je kunt jouw ticket eenmalig gebruiken op een dag naar keuze.
Het Groninger Winterfestijn is van 19 november 2021 t/m 9 januari 2022.

Het mag wel, maar hoeft niet. Je kunt je  ticket ook op een telefoon laten zien. Zorg dat de barcode goed leesbaar is, zodat wij hem makkelijk kunnen scannen.

Route naar HEt Groninger Winterfestijn

Het Groninger Winterfestijn vindt plaats op de Grote Markt. Voor de exacte locatie en hoe daar te komen kun je Google Maps raadplegen. De entree bevindt zich tegenover het stadhuis.

Het Festivalterrein

Het evenement is deels binnen een deels buiten! De schaatsbaan is in de openlucht en we hebben een binnen en buitenbar. Het terras is heerlijk verwarmt. 

Op het terrein worden alleen tassen toegestaan die in originele en uitgevouwen staat maximaal 30 x 21 x 10 cm zijn.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw  ervaring deelt op social media. Tag Het Groninger Winterfestijn om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van eigen fotoapparatuur is toegestaan, mits je deze voor privédoeleinden gebruikt en het geen professionele fotoapparatuur betreft. Selfiesticks zijn niet toegestaan. Wil je voor commerciële doeleinden foto’s schieten of beelden opnemen, mail dan naar info@hetgroningerwinterfestijn.nl voor een persaccreditatie.

Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.

De volledige huisregels van Het Groninger Winterfestijn vind je hier!

Ja! Het Groninger Winterfestijn is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Wordt onderdeel van Het Groninger Winterfestijn!

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan door een mail naar info@hetgroningerwinterfestijn.nl  te sturen waarin je aangeeft voor welk medium je werkt, het bereik en op welke manier aandacht aan Het Groninger Winterfestijn wordt geschonken (ook voorafgaand aan het festival).

Hiervoor kunt u een mail sturen aan info@hetgroningerwinterfestijn.nl. Vermeld hierbij graag wat voor producten u verkoopt, liefst met foto’s voor een impressie of een link naar uw website.

De samenwerking met aansprekende en sterke merken is voor Het Groninger Winterfestijn van groot belang. Wij maken graag een voorstel voor jullie, waarbij wij samen op zoek gaan naar de meest optimale manier om onze kernwaarden met elkaar te versmelten. Lees hier meer over een partnership. Contact via info@hetgroningerwinterfestijn.nl